Sewa Ad Account High Spending Limit
Dah berapa lama bazirkan masa untuk create sendiri account tapi Masih tak boleh run ads?
Asal create Je mesti disable. Takpun baru naik limit sikit, ingatkan dah boleh spend besar, tahu-tahu kena disable!. Daripada bazirkan masa & tenaga untuk beli ternak tapi masalah restrict x selesai², tetap pening tak boleh run ads,
Lebih baik ambil sahaja servis "Restrict Solution" Dari kami.

Jom Lihat Berapa Total Adspend Yang Client Kami Dah Spend Kaw-Kaw Tanpa Masalah Disable




RM6.2 Juta Dalam Masa 6 Bulan!

Sangat sesuai untuk anda yang nak pam yang nak tekan iklan gila-gila tanpa perlu fikir masalah teknikal lagi dah!
Ini Produk yang anda boleh sewa dari kami:
1) PROFILE REINSTATED



Ini profile yang dah confirmed identity di account quality. Profile ni kalau kena restrict , saya tukar baru tanpa caj tambahan, tak kisah berapa kali dalam sbulan, Unlimited! Anda tetap boleh sambung guna ad akaun dalam BM yang sama bila kami agi profile ganti jika disabled. Jadi tak perlu risau nak kena start semula ;)

2) AD ACCOUNT DAILY SPEND LIMIT RM1K - UNLIMITED


Takperlu warm up. Anda dapat sahaja akses ke ad account ini, anda boleh terus pam tanpa had! TIADA Limit spend permulaan apabila anda nak spend iklan. Maksudnya anda tak perlu warm-up akaun anda. Kalau disable sekalipun, kami ganti tanpa had limit selagi anda masih menyewa!.


3) Page

Untuk Page kami tak sediakan & kami tak caj. Anda perlu gunakan page anda sendiri untuk run ads di akaun kami. Walaubagaimanapun, Jika page anda disable, kami boleh bantu anda bypass ID & Request Review. Bagitahu sahaja kami.





Apabila anda sewa assets diatas, anda bukan sahaja dapat asset tersebut,
tapi anda juga akan dapat servis istimewa dari kami:

servis ini merangkumi semua masalah restrict. Jika kena confirm ID, masalah payment, disabled permanent, semua akan kami selesaikan tanpa anda perlu pening kepala. Bagitahu saja kami.

Andai kata ad account kena disable, kami terus tukar bagi yg baru kepada anda! Tak kisah berapa kali anda kena restrict dalam sebulan. Tiada caj tambahan untuk semua ini.Selagi masih dalam tempoh langganan, selagi tu kami selesaikan.

Kami akan invite masuk kedalam BM kami dan akan berikan akses kepada assets yang disewa.
Ini memang servis all-in-one . servis ini memang kami sediakan untuk selesaikan semua masalah restrict anda!

Korang fokus run ads sahaja. Keketuman Mat Juki biar kami yang handle & selesaikan kerana itu memang kepakaran kami!
Of course slot terhad. Kami kena limitkan supaya kapasiti support kami mampu handle masalah client tanpa delay!

Harga sewaan by asset:

RM700/Ad account - No limit spending


Ini sewaan bulanan. Maksudnya anda perlu bayar setiap bulan.
Ingat! Kos Iklan Anda akan berjaya diturunkan sebanyak 6% Jika Sewa Ad Account Kami

Ingat! Anda Bukan sahaja sewa akaun, tapi anda sewa sekali kepakaran kami manage semua masalah restriction!
"Anda Fokus Run Ads, Kami Fokus Jaga Akaun Anda"


Anda ada sebarang persoalan? Boleh Wasap tanya saya dulu. Bagi salam dan terus tanya soalan.



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Sewa 1x Ad Account
Sewa 1x Profile Reinstated
Sewa 1x Pixel Biasa (Free)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN

SOALAN LAZIM